Stabil lábakon az ANDEST-2005 Kft.

Kedves jelenlegi és leendő Partnereink!

Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, hogy az ANDEST-2005 Kft. nemrég elnyerte a Dun & Bradstreet nemzetközi elemzőcég legmagasabb „AAA” besorolását.

A Dun & Bradstreet egy 200 éves szakmai tapasztalattal rendelkező amerikai vállalatcsoport, amely üzleti döntéstámogató adatok és analitikai megoldások szolgáltatására specializálódott. Annak érdekében, hogy segíthesse a piaci döntéshozatalt, létrehozta a D&B Failure Score minősítési rendszert.

A D&B Failure Score minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat pénzügyi adatait, valamint a gazdaság alakulását és a piac trendjeit, amely segítségével megtudhatjuk egy vállalkozásról, hogy a vele való együttműködés mekkora pénzügyi kockázatot jelent. A minősítési rendszer több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, mekkora kockázatot rejtenek a cégek, és választja ki azokat, amelyek a magyar piacon pénzügyileg a legstabilabb lábakon állnak.

A vállalat, a minősítést követően Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei közé választotta az ANDEST-2005 Kft.-t. Jelenleg hazánkban csupán a vállalatok 9,82 %-a jogosult valamely D&B tanúsítvány felhasználására. Ezen belül „AAA” besorolást a cégek még kisebb, mindössze 0,63 %-a tudhatja magáénak.

aaa-belso.jpg

Ezúton is szeretnék megköszönni Partnereinknek a sokéves bizalmat és reméljük, hogy a jövőben is Cégünket választják majd!

A D&B tanúsítványát ide kattintva tekintheti meg: D&B Failure Score – ANDEST-2005 Kft.

Vissza a hírekhez