Koralin 9

A mi motivációnk: az Ön sikere!

A mezőgazdaság folyamatos változásnak van kitéve, és mindig új kihívásokhoz kell alkalmazkodnia. Az elmúlt években tapasztalt nagymértékű szárazság a talajokat is érintette, és a víz ennek következtében egyre értékesebb erőforrássá válik. Ezért még fontosabb, hogy új alternatívákat és megoldásokat találjunk a mezőgazdasági területek fenntartható művelésére.

Koralin 9

Az új LEMKEN Koralin 9 hibrid kultivátor megvédi a talajt az eróziótól és megőrzi a talajnedvességet. Egyesíti a tárcsás borona és a kultivátor előnyeit, így ideális a teljes felületű, rendkívül sekély talajműveléshez. Megóvja a talajt, és a munka után tökéletes munkaminőségnek örvendhetünk.

A sokoldalú munkatárs

A zöldtrágya növények termesztése revitalizálja a talajt, és hatékonyan csökkentheti a víz és a szél okozta talajeróziót, különösen az ezekre hajlamos területeken. A Koralin 9 hibrid kultivátorral végzett sekély, teljes felületű talajművelés megbízhatóan távolítja el a zöldtrágya növényeket tavasszal. Mivel ezután már nem vesznek fel vizet, a talajban megmarad a fő kultúrnövény számára szükséges nedvesség.

Optimális növénytermesztés

Közvetlenül a betakarítás után érkezik el az ideje annak, hogy megalapozzuk a következő kultúra megfelelő fejlődését. A Koralin 9 a gyors mikrobiológiai lebomlás elősegítése érdekében teljes munkaszélességben függőlegesen és vízszintesen is átvágja a tarlót takaró növényzetet. Ugyanakkor a szármaradványokat nagyon kis mélységben dolgozza be. Ez elősegíti a gyommagvak és az árvakelés egyenletes fejlődését, miközben csökkenti a párolgást. Ennek eredményeképpen a talajban lévő víz megmarad a következő növény számára.

Tarlóápolás

A Koralin 9 ideális választás a tarló második menetben történő művelésére is. Az árvakelést ki mélységben vágja ki, majd egyenletesen eloszlatja a talajban, hogy elősegítse az optimális, természetes lebomlást. A kapák a kisebb gyökereket a talajfelszínre mozgatják. Ez a gabona és repce árvakelés, valamint a gyomok kiszáradását okozza, így biztosítva hatékony védelmet. A vízszintesen és a függőlegesen működő talajművelő eszközök okos kombinációjának köszönhetően, kisebb az eltömődés veszélye. Az első tárcsák megkönnyítik a kapák talajba hatolását, ezáltal csökken vonóerőigény.

Koralin 9 a digitális rendezvényünkön

Szakembereink, gyakorlati szakemberek és kutatók beszélgetése a Koralin technikai lehetőségeiről az ultrasekély művelésben. A mezőgazdasági területek kíméletes műveléséhez szükséges agronómiai szempontokat és megoldásokat is megvitatjuk.

Abszolút pontosság teljes munkaszélességen

Pontos interakció

A tárcsák és a kapák működésének szinkronban kell lennie ahhoz, hogy a munkagép eltömődés nélkül működjön. Egy tárcsalap közvetlenül a kapahegy vonalában, két tárcsalap pedig a kapaszárnyak végéinek vonalában dolgozik.

Műszaki adatok

A közúti szállítás megkönnyítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a munkagépek biztonságosan és gyorsan bevethetők legyenek a földeken. A 4,0 méteres szállítási magassággal (változattól függően) és a 3,0 méteres szállítási szélességgel a Koralin 9 könnyen szállítható és minden követelménynek megfelel.

Típus
Koralin 9
660 KUA

Koralin 9
840 KUA

Munkaszélesség 660 cm
840 cm
Vonóerő igény 231-330 LE
294-420 LE
Tárcsalapok száma 43 db
55 db
Tárcsalapok átmérője 510 mm 510 mm
Tárcsasorok távolsága 90 cm 90 cm
Tárcsalapok húzástávolsága 15 cm 15 cm
Kapák száma 22 db 28 db
Kapák szélessége 380 mm 380 mm
Kapasorok távolsága 100 cm 100 cm
Kapák húzástávolsága 30 cm 30 cm
Gerendelymagasság 57 cm 57 cm
Szállítási szélesség 3,0 m 3,0 m
Szállítási magasság 3,4 m 4,0 m
Teljes hosszúság lezáró hengerrel 9,1 m 9,1 m
Teljes hosszúság boronával 10,1 m 10,1 m
Súly 7.029 kg 8.495 kg

Koralin 9