Cégünkről

Az ANDEST-2005 Kft. 2005-ös alapítása óta a LEMKEN mezőgazdasági gép­ek magyarországi kereskedelmének meghatározó szereplője, 2007. óta megszakítás nélkül piacvezető forgalmazója.

Az értékesítési és szervizhálózat 2015-2016-os jelentős bővülésével és a FARMET cseh munkagépgyártó kizárólagos importőri státuszának elnyerésével lényegesen kiterjedt a termékpaletta, intenzíven megnövekedett a cég árbevétele és az értékesített gépek darabszáma.

Az AGRIO cseh permetezőgépgyár magyarországi képviseletét 2020. júliusa óta látja el a cég.

Jelenleg 4 telephelyről (Győr, Nyíregyháza, Szolnok, Cece), országos lefedettségű értékesítési, alkatrész és szerviz hálózattal szolgálja ki az ANDEST-2005 Kft. régi és új partnereit.

A munkagép-forgalmazásban eltöltött közel 20 év során rengeteg tapasztalatra sikerült szert tenni, így partnereinket szaktanács­adással is segítjük a leginkább megfelelő eszközök, technológiák, gépek kiválasztásában és hatékony üzemeltetésében. Az értékesített gépek ezrei, kiváló referenciáink és visszatérő vevőink visszajelzései alapján úgy érezzük, hogy ügyfeleink elégedettek velünk.

Az általunk képviselt gyártók eszközeihez kizárólag eredeti alkatrészeket forgalmazunk, mivel csak ezekkel garantálható a gépek hosszú hasznos élettartama, a minimális számú meghibásodás és a karbantartásra fordított idő alacsony szinten tartása. A készleten lévő alkatrészeket 1 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz.

„A második gépet a szerviz adja el” – tartja a mondás. Tisztában vagyunk vele, hogy a nagyértékű gépek minden előnyös tulajdonságát csak megfelelő kezelői oktatás és beüzemelés után tudják vevőink maradéktalanul kihasználni. Ehhez tapasztalt, rendszeresen továbbképzett szervizes kollégák szükségesek. Szervizeseink a hét minden napján elérhetőek, így akár telefonon, akár személyesen is segítenek Önnek a gépek beállításában és az esetleges problémák gyors elhárításában.

Szolgáltatásainkhoz tartozik a gépberuházásokhoz kapcsolódó finanszírozások ügyintézése (hitel, lízing) és a tanácsadás az Európai Uniós pályázatok lebonyolításában.

Az ANDEST-2005 Kft. árbevétele 2021-ben megközelítette a 4,5 milliárd forintot, cégünk pénzügyi stabilitását a Dun & Bradstreet a legmagasabb, AAA minősítéssel honorálta.

Célunk, hogy a LEMKEN, FARMET és AGRIO munkagép-értékesítésben és after-sales szer­vizben olyan minőségi kiszolgálást biztosítsunk, amellyel a gazdálkodók teljes mértékben elégedettek. Hosszútávú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel, amit kiváló minőségű termékekkel, magas színvonalú szolgáltatással, emberközeli-, vevőbarát kiszolgálással és versenyképes árakkal kívánunk elérni.

Legyen Ön is partnere Magyarország piacvezető LEMKEN forgalmazójának, a FARMET és az AGRIO gyárak kizárólagos importőrének!

Markó László
ügyvezető