LEMKEN Karat 9/500 KUA kultivátor – legjobb munkaminőség a profi 2017-es összehasonlító tesztjén!

A profi agrárújság 2016-ban 4,6-5 m-es munkaszélességű félig függesztett szántóföldi kultivátorok munkavégzésének összehasonlító tesztjét végezte el, 6, 15 és 25 cm-es munkamélység esetén.

A tesztek eredményeként megállapították, hogy a legjobb munkaminőséget a LEMKEN Karat kultivátor nyújtotta. Ez a munkaminőség nem a kapák számának, hanem a kapák távolságának és a művelő elemek kialakításának köszönhető.

  • Jó és nagyon jó eredmények a bekeverés, egyengetés és visszatömörítés esetében;
  • A LEMKEN gyorscserélős kapakialakítását szintén kiválónak értékelték, amely lehetővé teszi a művelőelemek gyors cseréjét a különböző munkaműveletekhez.

grafikon_1.jpg

A munkaminőség tekintetében, amely a legfontosabb értékelési szempont, a Karat jelentősen megelőzte versenytársait.

csm_1200px-profi_logo07_rgb_6e5613fc8e.p „A LEMKEN Karat jelentősen felülmúlta versenytársait mind a növényi maradványok bekeverésében, mind a packer profil henger által végzett munka minőségében." (profi 5/2017)

grafikon_2.jpg

A felszínen visszamaradó kevés növényi maradvány optimális feltételeket teremt a kiváló csírázáshoz és a nagy terméshez.

csm_1200px-profi_logo07_rgb_6e5613fc8e.p „A Karat szinte minden vizsgált tulajdonság tekintetében átlag feletti eredményeket ért el.” (profi 6/2017)

grafikon_3.jpg

A Karat rendelkezik a legkedvezőbb üzemanyag felhasználással a bekeverés intenzitásához viszonyítva.

Vissza a hírekhez